Monday

Sandwich Segera Yang Sangat Sedap-Garsa Kitchen

Hollaaa....

Korang semua, apa khabar hari ni? Dah makan? Bella baru je makan sandwich. Ya Ampunnnn... melting dalam mulut! Korang selalunya buat sandwich time bila? Nak pergi berkelah, breafast, pot luck, makanan kecemasan kawan-kawan datang rumah.. kan? atau nak diet, x mau la makan nasi. Sandwich ringan sikit. ok, bagi pengemar sandwich berita gembira buat korang!! Sekarang ada sandwich delivery!! call terus sampai depan pintu. Sandwich segera yang sangat sedap.Garsa Kitchen.


Sedapnya!!! Sandwich yang lazat ni, dibuat oleh Garsa Kitchen. Dorang setakat ini, hanya delivery disekitar KL sahaja. Tapi, kalau korang kumpul reramai dan order bebanyak mungkin Garsa Kitchen leh hantar. Charge penghantaran ke semua tempat adalah rm10.


Garsa Kitchen adalah sandwich yang 100% homemade. 100% menggunakan bahan-bahan segar dan 100% halal. Masa bella nak beli aritu tengok membe2x semua beli, terliur beb!! Member beli xkan nak bagi kita bebanyak kan? Kalau size medium memang ngapp!! kita seorang je la. Sedap.Mana cukup. Bella order size L. Sesampai.. waaa... cantiknya packing! budak penghantar pun baik...


Ambik satu ngapp!! Kalau x salah Bella makan Beeftastic. Ada hirisan daging tu.. Roti sandwich ni, lapis 3 tau. Bukannya 2. Haaa... special nya kat situ.


Bila bella ngapp tue!! sedappnya.. i really30x love it! melting!! Special selected Bella suka sandwich ni. Korang memang la boleh kata.. ala, sandwich je pun. Boleh je buat kat rumah.Ok. Korang try buat sandwich pastu korang beli sandwich dari Garsa Kitchen ni, sure rasa lain rasa nya. Lagipun, ini bagi yang malas masak, tak ada masa nak masak atau nak cari kelainan untuk majlis atau party2x kecil dengan order dari Garsa Kitchen. Makanan kecemasan. Mana tahu, tetamu lagi ramai dan banyak dari makanan. Bella pernah kena tau.


Bila dah sandwich ni melting dalam mulut, korang mesti tak boleh stop nak mengunyah. Rasa nak lagi, lagi dan lagi. Makan sorang boleh tak? hehehehee.. Sayanggg sangat nak ajak orang lain makan sekali. Dah la roti ni nampak sedap dan comel. 


Bila Hb datang suap la sikit, dengan harapan dia akan kata x nak la, Tak sedap la, atau dah kenyang. Yela lelaki kan makan banyak. Boleh kita katakan melantak la.Habisla sandwich bella nanti.


Sekali betul kata hati Bella!! dia x mau bella suap kan. Dia kata x cukup. Alaaaa tolong la kata x nak! 


Apa lagi.. terjadilah perebutan.. Yela sebelum Hb pelahap habis semua baik Bella halang. Hahaaa.. Marah Hb. G order lain kalau nak makan banyak. Hhahaa... Tapi kalau korang nak order atau pre order kena call 2 jam sebelum. Tak leh la dapat on the spot yer... Sebab kan nak sampai kat korang segar2x. Fresh kan..jadi Garsa Kitchen akan buat bila ada orang order saja.

Cara nak order pula, senang sangat.. Korang hanya perlu whats app ke 011-32916119 bagi detail:

Nama               :
Hp                    :
Alamat             : 
Masa Deliver   :
Order               :

Bila admin dah confirmkan order korang, delivery boy akan hantar dan dia akan confirmkan dulu dengan korang.

Menu nya pula adalah :

  • BEEFTASTIC  L RM45 (24PCS) dan M RM25 (12PCS)
  • CHICKSTER   L RM45 (24PCS) dan M RM25 (12PCS)
  • EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN  L RM45 (24PCS) dan M RM25 (12PCS)
  • TUNA TURNER  L RM32 (24PCS) dan M RM22 (12PCS)
  • EGGSTACY  L RM35 (24PCS) dan M RM22 (12PCS)
  • TUNA ON FIRE  L RM35 (24PCS) dan M RM25 (12PCS)
  • CHICKEN IN A BIKINI  L RM45 (24PCS) dan M RM25 (12PCS)
  • FIESTA (MIXED SANDWICHES) L RM45
Korang mesti nak tahu detail kan? Korang g la ke instagram @GARSA.KITCHEN dan Facebook Garsa Kitchen    

 
Sebelum habis.. snap pic dulu! yeay! ok bye.. Bella nak sambung berebut makan dengan Hb ni. Memang sedap, kenyang dan berkhasiat. Jumpa lagi. Jangan lupa order tau..

7 comments:

  1. Hahahaa.... Sampai berebut gitu..!!
    Sandwich Garsa Kitchen mmg sedap!

    ReplyDelete
  2. sampai bulat mata makan hahhahha

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing the info! nanti senang nak order! :)

    ReplyDelete
  4. amboiii sedap nye tu... nak jugak lah...

    ReplyDelete
  5. woww sedapnye...btw sis sye dh dpat tdung tu...super cntik n comfy..thanks

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari