Bella teringat masa mengandung hari tu. Lama Bella tak balik kampung mak mentua sebab mengandung. Kena jaga betul - betul sebab ini kandung...

Bila tahu kita ini sedang mengandung memang seronok. Gembiralah nak dapat rasa anak menendang - nendang dalam perut. Terasa sanagt bahagia ...

Minggu lepas berlumba - lumba abang ipar Bella post hasil masakan masing - masing. Memang nampak menggoda betullah citenya. Abang Shidy pos...

Alhamdulilah bila disahkan hamil. Perasaan memang sangat gembira. Tapi tak boleh terlalu gembira sangat sebab masih terlalu awal kan? Ada y...

Lama menunggu zuriat sendiri itu ujian. Bila mengandung juga ujian. Bila mengandung ni, pahala seumpama berjihad di jalan Allah s.w.t tau...

Bella pergi buat buku pink agak awal sebab mengikut scan anak dalam kandungan Bella baru berusia 8minggu sebab Bella ada special kes kena r...

Bella dapat ujian kehamilan dengan keputusan positif. Bella terus menangis. Teriang - iang lagi suara doktor pesan. "Kalau awak mengan...

Lama dah rasanya Bella tak kongsikan resepi yang sedap - sedap dekat blog Bella ni. Asyik pasal mengandung dengan travel je sejak akhir - a...

Ceritakan sedikit mengenai  MACAM MANA NAK TAHU KANDUNGAN SIHAT? berdasarkan pengalaman yang Bella telah alami. Kalau korang buat ujian ke...

Kelakar je Bella rasa bila ramai yang tanya, macam mana Pidot bila tahu Bella mengandung? REAKSI SUAMI BILA TAHU HAMIL macam mana? Pidot k...

Selalunya masa travel malam mesti buntu nak buat aktiviti apa - apa kan? kalau bercuti dalam Malaysia, waktu malam tidur jela. Bayar hotel ...