Sunday

Cara Mudah Serikan Kulit Wajah - ESTOFA GLOW

Korang dah tau kan? Rahsia mencantikkan wajah menggunakan ESTOFA GLOW. Satu botol kecil yang mengandungi semua khasiat untuk wajah anda. Baru 3 bulan dipasaran dah meletup- letup. Sambutan diterima amat mengalakkan sehingga terciptanya ESTOFA WASH .Bella adalah pengguna tegar  ESTOFA GLOW dan sekarang mencuba ESTOFA WASH. Kalau terlepas boleh clik link ini.Cantikkan Muka

MENCANTIKKAN WAJAH

ESTOFA GLOW ni sebenarnya pakai nipis je tau, bukan macam dalam gambar diatas yer, over betul. Hahaahaha. Korang pakai nipis je. Jimat la sikit. Pastu biarkan selama 3 - 5 minit atau sampai kering. Bella pakai je sampai nak kena solat ke atau HB bangun. Hahahaa takut pengsan tengok. Lepas tu sila lah basuh dengan air. Kalau korang rasa muka korang tu bersih, jilat jer. Hahahahhaa.. Selepas basuh tu lap kering-kering dan tengok kat cermin yer.  Cantik tak KAK TON?? hehee...

        
 
ESTOFA GLOW, bukan untuk perempuan saja tau. Lelaki pun boleh. HB happy dia pakai. Sepatutnya pakai macam ni lah. nipis2x je.Banyak sesangat kebaikan menggunakan produk ini secara berterusan. Selain berkesan untuk meremajakan kulit muka,menegangkan dan melembabkan kulit muka,produk ini juga berkesan untuk menyerikan kulit kita sepantas tiga minit sahaja. HB pakai licin sangat jadi kulit muka dia.

         CANTIKKAN MUKA

Perkenalkan inilah ESTOFA WASH. Ini adalah size percubaan dan perkenalan untuk ESTOFA WASH. Hanya untuk sesetengah masa, ESTOFA WASH diberi secara percuma dengan setiap pembeliaan ESTOFA GLOW. Kena cecepat la tapi, sebab terhad untuk 5000 pembeli sahaja!!. Dengan penggunaan sekurang-kurangnya seminggu, guna ESTOFA WASH lepas tu, guna ESTOFA GLOW kulit muka yang berminyak akan hilang.. Ok jam Bella tunjukkan cara penggunaannya.


Korang cuci ataupun just lembabkan saja muka korang, bagi muka basah-basah gitew. Ambil beberapa titis sahaja letakkan dijari, dan terus gosokkan di muka. Macam Bella ni, gosok kat tangan nak tunjukkan kat korang yang ESTOFA WASH dia x berbuih sakan ya, sebab bahan semulajadi kan. Ini pati. Jadi titiskan sikit sahaja. Tengoklah yang Bella punya tu dah separuh. Best sangat guna.



        

Langkah untuk menjadi cantik dan menghilangkan minyak di wajah adalah dengan menggunakan ESTOFA GLOW. Picit kan sedikit di tangan dan terus sapu nipis. Biarkan selama 3 - 5 minit. 


Masa pakai ESTOFA GLOW ni, muka kita memang nampak menakutkan.. tapi, ok la. Biarlah kan, buruk 3-5 min sahaja. Tapi normally Bella memang akan pakai 1 malam. Tak cuci. Kecuali ada kepentingan. Memula masa Bella pakai, macam xda apa perubahan pun. Puas Bella tilik. Hmmm.. dalam ati dah kata dah, tipu kot. Macam ne nak jual?? Then HB bangun dari tidur terus tegur. Malam tadi pakai apa? nampak putih berseri la. Hah??? ye ke?


Apa lagi.. Happy la rasa hati. Terasa la nak selfie. Huh!! jadi pantun plak. Ok..Siap!! Bella payung satu gambar. Seriously bila pakai ESTOFA GLOW muka kita akan jadi licin dan bedak melekat pun senang je. Pakai sikit2x je. Bella pakai x leh tinggal Eyeliner. Jadi hanya pakai Bedak, Eyeliner, dan lipstik. Rasa perubahannya. Muka pun rasa tegang jer.

Korang dah follow Instagram Bella? @bella_idura. Kat sana Bella ada share testimoni Bella n HB. Berita baiknya bila korang beli ESTOFA GLOW bukan sahaja dapat diskaun daripada harga rm140 dapat rm90, dapat plak percuma ESTOFA WASH dan korang juga boleh masuk segmen yang dianjurkan oleh ESTOFA GLOW.! korang hanya perlu share kulit korang sebelum dan selepas guna ESTOFA GLOW. Hadiahnya amat menarik. Pakej percutian ok. Apa lagi.. cecepat la beli. Korang boleh saja minta Bella beli kan.. sebab Bella happy sangat dengan produk nie, jadi Bella nak jadi agent.  
 
Korang juga boleh beli terus dari ESTOFA GLOW.


Whats App : 019-294 4799

Kalau korang ada apa2x saja persoalan, tinggalkan di ruang komen ya. Apa lagi, 

JADIKANLAH KULIT BERSERI MACAM BELLA!

3 comments:

  1. Hamboi..hencik suami pun cuba ye..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak.. dia nak hemsem.. hahhaa

      Delete
  2. haii geng EG heee.... hari ni jgn lupe amalkan EG dan EW heee. #kekal cantik putih bersih gebu yeayyy !

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari