KAMBING BAKAR BBQ SHAH ALAM AA SUPER GRILL

26 February

Macam buntu plak malam ni nak dinner apa. Tengah kepala ligat memikirkan menu dinner malam ni, teringat plak KAMBING BAKAR BBQ SHAH ALAM AA SUPER GRILL yang Bella makan dekat pasar malam je. Tapi, kelazatannya ya ampun. Mengalahkan Hotel 5 Star. Kadang - kadang memang macam tu kan? less is more omputih kata. Sebelum ni Bella dan kongsikan dekat laman sosial. Sebab sedap yang tak dapat dilupakan, Bella kongsikan pula dekat blog Bella. 

kambing bakar sedap

Haa, tengoklah. Betapa lazat dan ranumnya. Dilimpahi sos dan daging kambing yang segar. Korang baru tengok je. Bella yang dah rasa ni, memang tak cukup satu. Nasib AA Super Grill ni bagi daging kambing bakar dengan roti. Kenyanglah sikit. Kalau tak, memang curi HB punya daging kambing sikit lah jawabnya.

kambing bakar terbaik

Ini adalah permulaan. Daging kambing yang telah siap dipotong - potong, terus dimasak diatas dapur. Kambing ni, tak diperap pun. Daging segar bugar ini terus dimasak. Tak tunggu - tunggu lagi.

kambing bakar tersedap

Kambing ini dibiarkan masak terlebih dahulu. Bagi hilanglah segala hanyir pada kambing tu. Bella memang tak boleh makan kalau ada rasa atau bau hanyir kambing ni. Bagi Bella, lagi garing, lagi sedap!


Bila dah separa masak. Sos istimewa dicurahkan. Korang pun boleh buat sendiri dekat rumah. Beli saja sos istimewa untuk buat kambing bakar BBQ ini dari AA SUPER GRILL. Dorang pun ada jual.

kambing bakar pasar malam tersedap

Siap!!! Satu untuk HB, satu untuk Bella. Terbaik! Mesti korang nak tahu lokasi dorang jual kan? Harganya murah plak tu. RM10 saja. Roti tu percuma. Meh ramai-ramai cuba. 

Maklumat lanjut :-

AA SUPER GRILL SUBANG BESTARI 

Jalan Nova U5/N,
Subang Bestari 40150 Shah Alam
Selangor



Waktu Operasi

Isnin-Khamis : 6.30pm-10.30pm
Jumaat -Sabtu : 6.30pm-12.00am
Ahad : Tutup 

Tempahan: +6019 634 0294 (Aslam Zahari)


Media Sosial

FaceBook :- AA SUPER GRILL
Website    :- http://aasupergrill.com

Korang kena follow FaceBook AA Super Gril sebab dorang aktif menjual dekat bazar, event, pameran, pesta makanan. Mana tahu dekat dengan rumah korang. Bolehlah cuba. 

You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

MY DIET DAIRY

MY STORY EVERYDAY

MY TRAVEL HISTORY