Itinerary Menjelajah Gyeongbuk Province Di South Korea

Bella berbesar hati kongsikan ITINERARY Menjelajah GYEONGBUK Province Di SOUTH KOREA .Korang boleh la ikut dan dapatkan idea. Korang juga ...

Bella berbesar hati kongsikan ITINERARY Menjelajah GYEONGBUK Province Di SOUTH KOREA.Korang boleh la ikut dan dapatkan idea. Korang juga boleh dapatkan maklumat dari KOREA PLAZA link :-  http://www.visitkorea.com.my/korea-plaza/about-korea-plaza.html

"Thank you for joining us on this media trip to explore South Korea’s largest coastal province, Gyeongbuk. Located at the epicenter of South Korea’s culture, Gyeongbuk is a mecca of historical treasures and majestic folklore. This province also hosts one of the most wonderful mountain sights and the best places to see the blooming of cherry blossom. This 6D/5N Muslim-friendly media trip is brought to you by AirAsia X and Korea Tourism Organization (KTO)"

itinerary korea

korea, itinerary, Menjelajah korea


menjelajah korea


menjelajah korea

menjelajah korea

Korang bolehlah ikut atau ubah mengikut keselesaan dan keadaan cuaca masa itu. Kami pun banyak yang terpaksa skip kerana tidak cukup masa dan keadaan tempat itu tidak mengizinkan. Lepas ini, Bella akan huraikan dan kupaskan satu persatu. Tunggu taww.. 

Selamat bercuti ...

Maklumat Penerbangan :-


KL ke Busan: 4x seminggu

KL ke Seoul: 2x sehari

AirAsia X merupakan syarikat penerbangan kos rendah yang pertama memperkenalkan Premium Flatbed dimana tetamu boleh mengharapkan untuk menikmati produk dan perkhidmatan premium seperti pilihan tempat duduk, keutamaan daftar masuk, keutamaan boarding, keutamaan ruang penyimpanan barang, Peruntukkan bagasi 40kg, percuma makanan, bantal dan selimut bagi pengguna premium.

AirAsia X telah dianugerahkan Syarikat Penerbangan Tambang Murah Premium Kabin Dunia dan Syarikat Penerbangan Tambang Murah Premium Seat di Skytrax Anugerah Syarikat Penerbangan Dunia Tahunan Bagi Tiga tahun berturut - turut iaitu pada tahun 2013 - 2015. Hebat kan?? Jadi jangan ragu - ragu untuk terbang bersama AirAsia.

You Might Also Like

0 ulasan

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.