Sunday

KEKAL CANTIK BERSERI dengan ZZ By ZAZA

Bella hari ini sangat baik hati nak kongsikan dengan korang semua TIP dan RAHSIA KEKAL CANTIK BERSERI dan mendapatkan kulit muka yang sihat dan cantik. Bella sebenarnya kurang memberi perhatian pada penjagaan kulit muka ni. Sekadar cuci muka je. Hahaaa... simple je kan? Tapi, baru-baru ni Bella ada terjumpa kawan lama yang kulitnya sangat cantik dan glowing sangat. Bella mula terfikir mengenai bagaimana dia menjaga kulit wajah sehingga kekal cantik berseri dan muda jelita bagaikan Rozita Che Wan?? Arrrghhhh so Jelous!! Jadi dia ajak Bella mencuba ZZ BY ZAZA SKINCARE 4 IN 1.

   

ZZ BY ZAZA ? Tak pernah dengar pun. Bella macam..Beb.. betul ke ni? Kang rosak plak muka aku macam ne? Dia dengan selamber je cakap ko cuba dulu. Ok la. Bella cuba. Sebenarnya Bella dah beli produk ini lama dah. Bella order online je. Tapi, jangan risau. Cepat je sampai. Guna pos laju. Masa dah dapat tu. Bella terus cuba. Tapi, takdalah kongsi dengan korang lagi. Mana tahu produk ni tak elok. Ye la kan.. new brand. Susah sikit nak percaya. Lepas dua minggu Bella gunakannya dan baru sekarang Bella berani cerita dan kongsikan dengan korang betapa bestnya produk ini. Yes!! Jom Bella perkenalkan ZZ BY ZAZA. 



ZZ BY ZAZA set penjagaan muka yang didatangkan dengan 4 produk penjagaan muka. Cukup lengkap.Ini ZZ BY ZAZA FACIAL CLEANSER 40ML.Menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti AQUA, ARGAN STEMCELL, APPLE EXTRACT, FRAGRANCE dan  SODIUM SOAP FROM VEGETABLE OIL. Bahan-bahan yang tiada langsung chemical dan bahan terlarang didalamnya.




ZZ BY ZAZA REFRESHING TONER 40ML. Bahan-bahan yang digunakan adalah WATER LILY, VITAMIN C, VITAMIN E, AQUA, ARGAN EXTRACT. Toner ni warna pink tau. Mesti mewakili warna Lily tu.



Ini pula krim malam. ZZ BY ZAZA REJUVENATING NIGHT CREAM 10G. Bahan yang digunakan, AQUA, ARGAN STEMCELL, GRAPE STEMCELL, PRUNUS AMYGLALUS DULOS (SWEET ALMOND) OIL, EMULSTYING WAX, GLYCERIN, TITANIUM OXIDE, IRON OXIDE, CUCUMBER EXTRACT. Menggunakan bahan - bahan untuk membaiki kulit kusam dan mati.


ZZ BY ZAZA MATTE MOUSSE CREAM 10G pula, digunakan macam bedak asas. Jimat je. Bila dah pakai ni, dia ada kesan glowing kat wajah tau. Korang pakai ni, pastu tepek je bedak. Berseri-seri muka. Menggunakan cmpuran bahan-bahan seperti PARAFFIN WAX, ARGAN STEMCELL, OLEA EUROPASS (OLIVE) OIL, APLLE STEMCELL, ALOE VERA STEMCELL

Mesti korang tertanya - tanya kan? Buat kat mana produk ni, siapa pengasanya? Ye la.. sebab Bella pun fikir macam tu. Jadi, Bell pergi saja kat website ZZ BY ZAZA ni. Sebenarnya produk ini, di formulakan oleh pakar kulit dari JEPUN dengan menggunakan nanometer technology. Bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi dan tidak sama sekali menggunakan bahan-bahan terlarang ye.




Produk ini menekankan dan menfokuskan kulit wanita bagi memberi kesan memutihkan kulit, menjadikan kulit sentiasa muda remaja, menghilangkan kedutan dan memjadikan kulit muka lembab semulajadi. Waaa... banyaknya kebaikan produk ni. Korang juga boleh la selidik dan mengetahui mengenai ZZ BY ZAZA ini dengan :-

FB : PRODUK MENJEMPUT JODOH
    
IG : @PRODUKMENJEMPUTJODOH
#ZZBYZAZA 


HOTLINE : 011.2343.8986 


Apa lagi. Jom la kita beli. Jangan takut, produk ini sangat bagus. Bella dah cuba. Oh.. lepas ni, Bella akan tunjukkan kat kat korang macam mana Bella pakai produk ni, dan apa kesannya pada muka Bella? 


Tunggu entry selepas ini ok.. daaa..

27 comments:

  1. Replies
    1. Boleh abg ben.. tapi abg ben bukankah duta?

      Delete
  2. Akak....bestnyaaa...murahlaa mask dia kak..yaya suka pakai mask...akak jangan lula tau join giveaway yaya yg Dove ni tau kakak...

    yayac nak minta semua untuk jejak di giveaway Dove...

    http://www.yayacendana.com/2015/10/peluang-mendapatkan-rangkaian-produk.html?m=1

    yayac tengah cabar diri yaya...😣🙏🙏

    ReplyDelete
  3. Bestnya.... Siap ada Free item lg tu. Hg pun berbaloi.

    www.mommylin.com

    ReplyDelete
  4. Haaaa... nak tengok kesannya.. bella nanti letak gmbar selebum selepas tau.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.... lepas ni ada entry satu lagi tau. Tunggu with love yer..

      Delete
  5. Lepas nie bertambah glowing la kulit adik akak nie..nak jugakkk..ehehe..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Kan... nilah rahsianya. Berseri tanpa injection..

      Delete
  7. Produk ni ada kelulusan kkm tak? Hehehe nk try la kot2 leh tmbh glowing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah ada... syang.. jangan risau k.

      Delete
  8. Cantiknya bekas dia. Pink. Jatuh hati pula ena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. cantik kan? Bella pun guna jatuh hati.

      Delete
  9. Replies
    1. Alaaa..abis terbongkar rahsia. hahhaa

      Delete
  10. Replies
    1. Haah kan.. seriously kesannya amat baik!!

      Delete
  11. banyak betul produk kecantikan skrg kan..
    kalau bagus dan sesuai ngan kulit muka mmg patut cuba ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah.. selang seli dengan estofa glow.

      Delete
  12. cantik nya packaging produk ni...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Have Fun!!

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari