TIPS KECANTIKAN


Hi Semua..

Kat ruangan ini bella akan sherakan atau kongsikan idea yang bella rasa macam comel je.. macam cute je.. hehe.. sape yang nak share atau bagi idea silalah.. amat di galakkan ok???Apa2x aje..macam aktiviti di kala bosan, dress up, make up dll la.

muah2x love you all. 

KECANTIKKAN


Jom Cantikkan muka dengan mudah dan cepat
Cantikkan Muka Dengan Estofa Glow 

Mengekalkan kecantikkan dan kelembapan kulit wajah
Mengekalkan Kecantikkan dan keseriaan kulit wajah

Rozita Che Wan berkongsi rahsia kecantikkannya yang menggunakan RYSYA 

Jom belajar cara mekap yang mudah dan senang dengan Bella, yang pasti..cantik. Jommm...

Set penjagaan wajah yang memberiakan kesan yang maksimum
Set Penjagaan Kulit Muka Terbaik Dari ZZ By Zaza 

Cara mengekalkan dan menyerikan muka dengan ZZ by Zaza 
Kekal Berseri Dengan ZZ by ZAZA

Cara menjaga kecantikkan dalaman terutama bau badan sekaligus memikat hati suami anda..
Rahsia Memikat - Harum Malam

Cara memperbaiki tona kulit tidak sekata, dan wajah kusam menggunakan produk Ephyra
 Membaiki Wajah Kusam - Skin Nano

Kesan Ephyra Skin Nano setelah menggunakannya selama sebuan.
Kesan Ephyra Skin Nano Advanced Skin Repair.

Kecantikkan dari dalam dengan membuang toksin yang terkumpul dalam usus yang kotor.
Tip Cantik Dan Sihat Dengan ABSOLUTE 25 


Mendapatkan kebaikan dari sebotol Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) Rasanya sedap!!
2o Kebaikan Jus Asam Kunyit Madu 


TIP DIET - FROM 68KG TO 48KG

  1. Hari Pertama 🙋
  2. Hari Kedua 💅
  3. Hari Ketiga😇
  4. Hari Keempat 😀
  5. Hari Kelima 😚
  6. Hari KeTujuh 😁
  7. Hari KeLapan ♬
  8. Hari KeSepuluh 😉
  9. HARI Kedua Belas 💋
  10. Hari KeLima Belas 😗


IDEA CANTIK


Dah Check it out Website Lazada?? Cepat klik sini. Barang Mekap Murah Giler!!Berbaloi - baloi

   
Korang tak da idea nak buat kejutan hari jadi untuk kawan korang?? Boleh la cuba idea Bella ni.
Jom belajar cara mekap yang mudah dan senang dengan Bella, yang pasti..cantik. Jommm...
    Cara Mekap Mudah Dan Cantik 

    Tercari - cari beg yang cantik, murah dan berkualiti? Bella dah jumpa. Made in Hong Kong lagi tau.

    5 sebab kenapa bag dari Mizzue Malaysia mesti dipilih

    Zaman sekarang ini, kalau boleh mesti semua hendak jimat dan terbaik kan? Jom tukar dan jimat dengan Watsons Brand!!





    Mencari - cari Contest Lens yang cantik, selesa dan selamat? Bella dah jumpa! Horien Eye Secret.

    Cantik dengan Brand Watsons
    Hebat Sangat Ke Brand Watsons?
    Watsons Brand, Menyesalnya!!

    MY DIET DAIRY

    MY STORY EVERYDAY

    MY TRAVEL HISTORY