Wednesday

BUSANA DAN KOLEKSI RAYA HANA TAJUDDIN

Hana Tajuddin, Baju murah, baju raya cantik

Bella hendak kongsikan dengan korang semua, dekat mana Bella selalu berbelanja untuk cari baju yang selesa dipakai untuk apa jua keadaan termasuklah untuk Menyambut Hari Raya yang bakal tiba. Sebenarnya Bella berbelanja segalanya di butik online yang membekalkan dan menjual pakaian yang dipastikan berkualiti dan hanya yang terbaik untuk setiap koleksi pakaian yang hendak dijual.Hana Tajuddin. Rata - rata mesti sudah kenal dan memang tahu tentang kualiti pakaian yang dijual oleh Brand Hana Tajuddin. Bella seronok sangat hendak memberitahu yang Hana Tajuddin juga telah menjadi penaja utama Bella untuk Photoshot Raya Bella bersama Kelab Blogger Ben Ashaari dan Photographer terkenal Wan Izhar. Jom Bella kongsikan dengan korang, BUSANA DAN KOLEKSI RAYA HANA TAJUDDIN.

hana tajuddin

busana muslimah, hana tajuddin

Ini adalah koleksi terbaru daripada Hana Tajuddin. Rekabentuknya sangat comel dan amat selesa dipakai. Reka bentuk plum iaitu sedikit kembang di bahagian bawah baju, bagi Bella amat menarik dan comel. Buat pengetahuaan korang, baju ini diimport khas tau. Mungkin korang akan jumpa rekabentuk yang lebih kurang sama, tapi Bella pasti. kualiti kainnya akan berbeza.

baju kurung cantik, baju fesyen terbaik

koleksi raya hana tajuddin, hana tajuddin

Bella sengaja closed up kan jenis kain dan material baju ini. Korang nampak tak? Apa yang terbaik mengenai kain ini? :-
  • Kainnya jenis lembut.
  • Kain yang amat selesa walaupun pakai di tengah panas terik.
  • Berpeluh tapi tidak nampak basah dibawah ketiak dan belakang badan.
  • Tidak melekat dibadan.
  • Tidak jarang.
  • Tidak menyukarkan pergerakan.
Baju raya Hana Tajuddin

Ini juga Koleksi Raya Hana Tajuddin.Bella tidak sempat pakai lagi. Bella pakai nanti, Bella tempek sini ya. Ataupun korang tengok instagram @bella-idura. Itu Bella selalu post Up to Date.  Baju kurung ini pulu, designnya bukan macam design baju kurung biasa,kerana ia labuh sedikit dibahagian belakang. Bila korang pakai, ia akan menampakkan korang kurus dan sopan. Nampak gaya muslimah sejati sangat. Masa Bella cuba baju ini, semua cakap macam itu termasuk HB.

baju murah, baju cantik

Tengoklah bila Bella closed up bagi korang puas hati.Apa yang menarik dan terbaik mengenai kain ini? :-
  • Ia adalah material yang tebal dan jatuh bila dipakai. 
  • Tidak jarang.
  • Kain jenis sejuk.
  • Tidak menyukarkan pergerakkan. 
  • Tidak melekap pada badan.
  • Memberi ilusi kurus. 
Sebenarnya banyak sangat - sangat lagi Koleksi baju sama ada dari jenis seluar, t shirt, tudung, baju labuh, jubah dan macam - macam lagi. Korang boleh cuci mata di:-

FaceBook :- Hana Tajuddin HT 
InsTagram :- HanaTajuddinHANARTW
Website : Hana Tajuddin
Contact No :- 019- 2451446
 
Shopping saja tanpa was - was. Hana Tajuddin pilihan bijak untuk berbelanja.

4 comments:

  1. cantik...suka baju bella pakai tu tapi tak sesuai lak ngan akak...warna dan corak dia cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak warna dan corak lain kak sue. Boleh tengok dekat Facebook HanaTajuddin dan website www.hanatajuddin.com.my

      Delete

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Have Fun!!

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari