Wednesday

Makan Malam Di Atas Pemandangan Terbuka - DARINA SKYVIEW

Terujanya Bella, Bila dapat makan malam bersama - sama suami tercinta di Restoran D'Arina Skyview yang menyediakan tempat makan yang terbuka. Bella dapat rasakan Restoran akan memberikan kenangan yang indah dan tempat makan malam yang romantis.Jadi Bella kongsikan tempat MAKAN MALAM DI PEMANDANGAN YANG TERBUKA D'ARINA SKYVIEW.

RESTORAN TINGGI 

Bella macam terfikir - fikir dekat mana tempat ini? Mula - mula Bella ingatkan berdekatan dengan KLCC, Atau dalam KLCC. Rupanya tak. Cuma terletak didalam bangunan tinggi.Nampak jugalah KLCC dari restaurant ini. Dari jauh dah nampak bangunannya. Dari jauh juga nampak bukaan tingkap kaca yang menempatkan restaurant ini. Bagi Bella bukanlah tinggi sangat, sedang - sedang saja.

Saturday

Althea Korea Turn 1 DiRaikan oleh semua wanita

Althea Korea!! Happy Birthday!! Sekarang ini Bella tengah sibuk membuat persiapan untuk menyambut Birthday Althea Korea!! Althea Korea Turn 1 DiRaikan oleh semua wanita Termasuklah Bella. Siapa Althea Korea ini sampai semua orang pun kena sambut dan meraikan Hari Jadi dia kan? Lebih kepada hari ulang tahun penghasilannya Bella rasa. Althe Korea sebenarnya adalah satu laman Shopping Online yang membolehkan semua wanita membeli barangan kecantikkan yang originally datangnya daripada korea. Betul memang dia Shipping daripada KOREA!

barangan kecantikkan korea

Sunday

Raja Durian Di Durian King TTDI

iDurian. Siapa yang tidak suka durian?? Rugi!! Bella rasa, Ramai yang tidak suka sebab baunya kan? Memanglah busuk, tapi rasanya tidak akan ada yang boleh tandingi dan lawan. Raja buah! Bella hendak kongsikan dengan korang nie. Port atau Tempat Terbaik korang hendak makan durian kaw - kaw. Disinilah korang boleh rasa RAJA DURIAN Di DURIAN KING TTDI.

DURIAN KING @ TTDI

durian sedap

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari