Tuesday

Rawatan Muka Murah &Terbaik - Airellyn Beauty Studio

Assalamualaikum semua...

letih kan ari ini? hmmm yela.. sehariaan penat bekerja. Jom kita pergi relax kan minda, kurangkan tegangan muka. Bella pun nak pergi ni. Jom bella bawa ke tempat facial muka yang selalu bella pergi. Yeaaaay...best tau tempat ni. Takda GST, Staff baik dan paling penting.. mampu dibayar. Hehhee..

rawatan muka murah
Keratan akhbar yang berkaitan

Sangat boleh dipercayai tau. Pernah masuk majalah, paper, TV3 dan iklan-iklan. Sebenarnya tempat ni rahsia, nanti abisla terbongkar kecantikkan bella. hahhaaha... tapi xpelah. Bonus untuk pembaca yang bella sayangi plus service spa ini sangat baik jadi bella berbesar ati sangat2x nak cite kan semua..happy kan?Jom kita memanjakan diri!!

Facial
Rawatan Muka menggunakan Coklat

Bella selalu pergi untuk buat facial coklat ini. Tengoklah harganya.. berbaloi2x. Bagi sesiapa yang pernah pergi buat facial kat sini, ada dapat membership card for facial. Bestt...kali ke 2, ke 3 dan seterusnya semua dapat hadiah. Lepas tu dapat 50% lagi diskaun untuk buat body scrub. Ne nak dapat kan..

Facial murah
Rawatan muka menggunakan Oxygen (sekadar gambar hiasan)

Alhamdulilah..sebab kulit muka bella takda la masalah sangat. Cuma banyak white head! Bella datang kan nak buat facial whitening coklat, tapi atas nasihat pakar disini.. bella kena buat oxygen dulu. Kulit muka bella dah kering, jadi kalau terus buat rawatan coklat nanti kesannya tak dapat la yang maximum. Yela...dah dimakan usian. Hmm..Facial Oxygen ini membantu memulihkan kulit muka,merawat, mengecilkan pori2 muka yang terbuka, memberi oxygen pada kulit muka, menyegarkan dan mengembalikan keremajaan kulit juga mencerahkan serta melembabkan kulit. Haaaa banyakkan kebaikannya??

Bila korang buat facial Oxygen ni, sangat la puas hati. Memula muka kita akan dicuci. Rasa best je. Lembut tangan si pencuci. Hehehehe.. Lepas tu muka kita akan discrub plak. Masa ni rasa macam kasar2x je kat muka, xdalah pakai berus sabut yer.Hahhahaha..rasa bahan scrub tu. Biasanya scrub mesti ada biji-bijiaan yang kasar sikit tu kan? Lepas hit steamer akan diwapkan kemuka kita, tujuaannya bagi semua liang-liang roma terbuka. Jadi senang la nak buang segala kotoran. Lepas tu barulah diletakkan semburan oxygen ke muka kita. Rasa sejuk je. Kadang-kadang rasa macam nyilu sikit sebab oxygen tu masuk kedalam kulit, tp ok je. Sedap2x gitew rasanya.

Adunan untuk ratawan muka menggunakan coklat

Inilah ramuaan coklat facial. Coklat ini.. tak boleh makan tau. Ia adalah teknologi france yang memang diadun bagi mencantikkan muka. Jadi tolong jangan jilat yer...haahaha..Lepas dah sental muka korang...barulah diletakkan campuran coklat ini. Masa coklat disapukan ni.. janganlah korang pergi ngagakan mulut plak ya.. hahhaahha... coklat ni memang bau nya sedap. Bella pun teruja.Bau nya... amboi... godaan sungguh. Masa diletakkan coklat ni..dia akan massage muka kita dulu bagi relax.. pastu barulah disapukan coklat. Bau mint2x sikit juga coklatnya. Jangan risau... facial coklat ni, turut sesuai untuk mereka yang kulit sensitive. Masa coklat ni disalutkan ke muka kita, muka kita akan jadi lebih relax. Jangan salah kan bella kalau time korang buat ni, korang berdengkur ya... hahaha..




Siap!!Haaaa.. HB x abis2x puji kata. eh, lain la muka. Nampak makin putih, berseri-seri dan licin. Waaah!! baru tau selama ni muka bella berkeledak la yer.. oooo...Tapi seriously sangat puas ati. HB siap kata lepas ni suruh buat selalu. Hehehehe.. itu yang paling penting. HB makin sayang. Owh lupa. Bagi rawatan muka menggunakan Oxygen, harganya RM148. Berbaloi kan?? dapat voucher dan member card lagi.


Mesti ada yang kata, ala.. muka dah ok, buat macam mana pun mesti ok. Salah! memang salah. Muka bella memang nampak ok sebab mekap. Menutupi cela dengan mekap. Tapi kalau bangun pagi, ataupun balik kerja muka berminyak sangat. Lepas tu, memang banyak white head bila zoom sebab bella malas nak cuci mekap. Kalau korang x nak muka bermasalah ataupun lepas buat rawatan muka ini nak maintain silalah ikut tips dari bella ini :- 

  1. Sila jangan malas cuci mekap. 
  2. Kesan mekap yang tertinggal akan buat kulit muka tersumbat dan meninggalkan white head. Sila keluarkan white head sebelum muka menggerutu.
  3. Sila rajinkan diri guna scrub at least seminggu sekali.
  4. Gunakan mask muka sekurang-kurangnya seminggu dua kali. 
  5. Pakai satu set rawatan muka, contoh pencuci + toner +  pelembab. 
  6. Paling kurang rawatan muka di beautician sebulan sekali.
ok... sila bella sharekan alamat dan detail Airellyn Beauty Studio ini okey.. 


Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh hubungi:

Airellyn Beauty Studio
No.6A, 1st Floor, Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7
40000 Shah Alam Selangor
TEL : 03 -55194159
Mobile : 011 271714100

Instagram: @spa_best_murah 

Salam sayang dari bella.. selamat mencantikkan diri.

3 comments:

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari