AKU BUKAN SEKADAR MENULIS

Saturday

Panduan Memilih Kerjaya-DVD MYRYL

Assalamualaikum... Selamat membaca topik yang penting ini. Sila jangan skip satu ayat pun ok..

Panduan Memilih kerjaya adalah topik bella arini. Terlebih dahulu kita kena jelas mengenai kerjaya. Kerjaya?? Apa itu kerjaya? Kerjaya sama maksud dengan perkerjaan. Sama je. Kalau kita anggap perkerjaan kita hanya untuk dapat gaji, lepas itu pergi bayar hutang.. perkerjaan itu tidak boleh dijadikan kerjaya, kerjaya kita meningkat dari satu fasa ke satu fasa atau dari satu pangkat naik pangkat dari tahun ke tahun. 

KERJAYA

Terpulang pada kita hendak menjadikan pekerjaan itu sebagai satu kerjaya atau tidak. Pada pandangan bella, benda untuk mengapai peningkatan kerjaya ini banyak pengorbanan yang harus kita lakukan, contoh sabar dengan kawan-kawan yang dengki,tahan dengan kata-kata orang, makin besar tanggung jawab, kena bodek boss dlll sila fikir sendiri la yer. Bella masih ditakuk yang lama, sebab bella tidak rela untuk lari dari keselesaan sekarang. Itu fakta. Kuasa minda.Mental Blocking. Kita dah rasa kita di zone selesa, jadi tidak rela untuk keluar dari keselesaan itu.


Bella berpeluang mempelajari bagaimana aura warna dalam diri kita dapat menpengaruhi  ataupun dapat memberi kita peluang dalam menentukan kerjaya yang bersesuaian dengan kita sila klik disini Cara Memilih Kerjaya Melalui Warna-MYRYL.Percayakah anda.. bahawa setiap warna mempunyai aura dan getarannya tersendiri? Tahukah anda, kerjaya ataupun matlamat hidup anda dapat ditentukan melalui warna? haaa... tidak tahu kan? Kalau anda sudah tahu, ataupun sudah ada pengetahuaan mengenai ini, tahniah bella ucapkan.Teruskan dengan kesesuaaian warna dengan diri anda. Kalau tidak tahu, sila bella ceritakan serba sikit dengan DVD terbaru dari MYRYL (COLOURS & CAREER).

Myryl, kerjaya, Shuhada

DVD ini terbahagi kepada beberapa modul dan menjelaskan bagaimana warna dapat membantu kita dalam menentukan kerjaya yang sesuai dengan kita bukanlah warna kegemaran kita, tapi warna yang dapat ditentukan dengan melakukan diagnolisis. Diagnolisis ini pun ada caranya. Harus dilakukan oleh yang sudah berilmu mengenai myryl ini. Didalam video ini ada dicertitakan detail bagaimana melalukan diagnolisis kepada orang lain. Tapi, AWAS!! jangan lakukan jika anda ragu2x ataupun masih tidak pasti adakah cara anda betul atau tidak.

Warna dan kerjaya

Dalam DVD ini juga menjelaskan serba sedikit kaitan warna dan number. Number juga dapat menunjukkan personality kita.


Ini adalah contoh penggiraan warna, sama macam bella ceritakan sebelum ini. No 6 itu akan mewakili warna anda. Cara Memilih Kerjaya Melalui Warna sila click kalau nak tengok detail.


Ini adalah step yang penting. Iaitu menghuraikan impian kita menjadi 10 langkah supaya kita senang mencapai impian kita.Melalui langkah - langkah inilah kita akan merasakan betapa mudahnya nak mengapai impian kita tu. Selain itu terdapat juga penggunaan warna dalam seharian kehidupan kita. Hebat kan?

Bagi sesiapa yang mahukan video ini boleh la ke website http://www.myryl.net/store/ untuk order.

Boleh juga hubungi sini untuk keterangan lebih lanjut.


Media Contact : 
Nadhir Nordin

Mobile No: 019-9390135



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.