Monday

Kedai Spa & Facial Murah dan Terbaik - Airellyn Beauty Studio

Salam semua...Assalamualaikum...


Hari ini bella nak share mengenai kecantikkan.Perempuan, gadis atau wanita mana yang tidak mahu kelihatan cantik, anggun, bergaya dan cun apatah lagi menawan??? mesti nak kan? kan sini bella nak share pasal satu tempat yang best sangat dan korang mesti cuba.Cantik persis celebriti. Haaaa...Sebelum ini bella dah ceritakan..rahsia bella selalu facial kat sini. Sekarang bella nak ceritakan pulak, apa lagi yang AIRELLYN BEAUTY STUDIO sediakan.


Yaaa... sinilah tempatnya. Pusat kecantikkan wanita. Airellyn Beauty Studio.Airellyn Beauty Studio ini, memperkenalkan produk kecantikkan badan dari hujung rambut sehinggalah hujung kaki. Haaa gitew. Airellyn Beauty Studio ini telah ditubuhkan sejak tahun 2009 dan 100% milik bumiputera. Nampak tak pic kat banner yang cun melecun tu?? Ellyn namanya. Dialah owner beauty studio ini.Ellyn akan dibantu oleh 2 orang pekerjanya yang baik2x. Jadi senangla nak deal ngan dorang.. terletak di Shah alam

Airellyn Beauty Studio
No.6A, 1st Floor, Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7
40000 Shah Alam Selangor
TEL : 03 -55194159
Mobile : 011 271714100



Ni bahagian dalamnya,haaaa kat sinilah kita buat facial. Cantik dan sangat selesa. Pink purple gitew. Bagi musimah jangan risau.. sangat terlindung ok. Sini adalah ruangan untuk facial sahaja. Bagi spa, disediakan ruangan yang berbeza.


Ini pula ruangan menunggu. Lupa plak nak habaq, beauty studio ini terletak ditingkat 2 ya. Bawah kedai motor. Then korang naik atas,tekan loceng barulah pintu dibuka. Tapi makesure buat appointment dulu tau. Kalau x full la jawabnya. Paling penting, Airellyn Beauty Studio bersih dan selesa.


Sebelum ni, bella ada share pasal rahsia bella buat rawatan muka di mana kan? boleh juga klik di link
Rawatan Muka Murah & Terbaik tapi korang rasa harganya mahal? Jangan risau. Rawatan harga rm38 pun ada. Cuma yang basic sajalah. Sesuai la untuk mereka yang mengejar masa atau hendak cuba dulu kan.. acane rasa facial yerk?? haa..bolehlah cuba pakage ini.


Ini pulak rawatan pecah lemak bawah dagu. Rawatan ini tidak menyakitkan sama sekali. Hanya dengan menggunakan mesin,dan mesin akan bergetar di bawah dagu dan lemak akan pecah. Kena ulang mengikut nasihat pakar kecantikkan yer.. Kesannya mungkin mengikut hormon seseorang.


Airellyn Beauty Studio juga memperkenalkan vitamin utk kulit COMPLEXION6 berkesan utk memutihkan kulit wajah dan seluruh badan. Jika ada parut2 lama yg susah nk hilang anda perlu jalani rawatan snow drip COMPLEXION6 ini untuk kesan yang lebih bagus.OK setiap box COMPLEXION ada 4 set untuk 4 kali treatment atau dripping. setiap kali treatment atau dripping mesti guna 6 ampoules tu.. biasanya korang beli glutax ke mixingwhite ke, dia tulis ada kandungan itu ini tapi semua dah mix dalam ampoules. betol tak kita tak tau. macam COMPLEXION setiap kandungan tu ada dalam ampoules masing-masing dan paling terbaiknya ialah setiap ampoules tu ada registration number. bella tulis apa kandungam setiap ampoules tu ye.. 

✔ Ascobic Acid (vitamin c) : uols tau kan vitamin c ni bagus untuk skin, mencerahkan, menjana kolagen, menegangkan juga, melembutkan..semua la..
✔ Gingko Biloba Extract - agen anti-aging uolsssss... meningkatkan memori otak dan melancarkan pejalanan darah. -
✔Vitamin B-complex - meningkatkan metabolisma, mengurangkan water retention
✔ Cyonocobalamine (vitamin b12) - membantu membina cell darah merah.
✔ Lipoic Thiotic Acid (ALA) - membantu menghasilkan glutathione semulajadi badan untuk lawan free radical.
✔ Tranexamic Acid - Agen pemutih kulit, boleh stop melanin. boleh hilangkan freckles. Benefits menggunakan treatment ini; - meningkatkan penghasilan sel darah merah - memulihan kulit, memutihkan dan mencantikan complexion kulit. (whitening, glowing, firming, repairing) 

✔menguatkan antioksidan untuk melawan free radical. - menghentikan penghasilan melanin so boleh putihkan dan hilangkan pigmentation. 
✔meningkatkan metabolisma dan immunity badan. - mengekalkan fungsi normal kulit. - memperbaiki mood kita. - membantu membaiki selera dan serapan nutrien. - 
✔mengurangkan water retention. - meningkatkan fungsi hati dan nerves system - menigkat tenaga badan..so rasa cergas saja. - meningkatkan perjalanana darah yang baik dan kualiti memori otak. - meningkatkan kualiti tidur
✔mengurangkan potensi kanser, HIV, katarak, dan glaucoma. - mengurangkan terkena komplikasi diabetis


Korang kalau nak putih, mulus, gebu persis celebrity memang patut la cuba ni. Dijamin flawless. Sila dapatkan nasihat dulu la yer.. sebelum nak cuba tu. Airellyn Beauty Studio mesti bagi nasihat yang terbaik.
 

Selain daripada facial, Airellyn Beauty Studio juga pakar dan mahir dalam membantu pasangan pengantin mempersiapkan diri mereka untuk menghadapi hari indah.. Haaa biar berpinar2x mata tetamu tengok wajah kita berseri-seri. Jika bukan untuk tetamu pun, untuk menghadapi malam indah kitew...auuwww.. bila suami kita terduduk bersyukur memilih kita, gitew.. kadang kala.. bahagian belakang kan susah kita nak nampak. Jadi biar Airellyn Beauty Studio bantu kita sental yer.. Korang pergi la grab cecepat. Lagi2x buat bakal pengantin. Sementara masih promo lagi ni kan.. untung sangat. Treatment 3jam ni hanya fokus untuk badan saja. Jangan risau, ada juga treatment full, satu badan.


5jam ko. Haaa... nak cantikkan.. tapi percayalah!! korang tidak akan sedar yang waktu telah berlalu selama 5 jam. Yela.. best woo.. Tapi kalau korang rasa macam eh!! mahal nya. Korang boleh saja bincang dengan beautician dan dorang akan bagi package yang korang mampu dan berbaloi2x. Sebab memacam treatment ada. Tinggal pilih saja.





Satu-satunya produk kecantikkan yang dihasilkan oleh Airellyn Beauty Studio adalah CELEBRITI SKIN EXPERT 3D STEM CELL Flawless Cream. Cream ini banyak kelebihannya. Menurut ellyn, 1 bulan dah boleh nampak kesan tau. Ellyn sendiri pun pakai. Antara kebaikan lain :
  • Memperlambatkan proses penuaan 
  • Muka jadi lebih halus n licin 
  • Hanya perlu pakai 2 kali sehari 
  • Menaikkan sri wajah dll
Korang boleh la tengok semua feedback di Facebook   Klik sini.

Sebenarnya banyakkkkkk sangat lagi service Airellyn Beauty Studio sediakan. Korang tinggal pilih apa korang nak dan berapa bajet korang, Itu saja. Kesan nya plak mengikut kesesuaian kulit ya. Sila booking dulu tau sebelum datang sebab selalu penuh. 

Sampai sini dulu tau... bye2x.

4 comments:

  1. Pergh!! bestnya.. tapi x lalu nak duk lelame...5 jam tuh.. Tapi kalau nak cantik kena sanggup la ye x..

    ReplyDelete
  2. Shahida terima kasih sudi baca.. Maunya tak best.. memang best sesangat. Kena try tau.

    ReplyDelete
  3. sangat berminat, tq sis, dkt jer dgn rumah

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Have Fun!!

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari