Sunday

Bra Fitting Party!! XIXILI



Tajuk best kan arini?? pasal barang secret wanita..Bra. Hahahhaa... Jangan memalu. Semua orang baik laki ataupun wanita mesti tahu apa itu bra kan? Mustahil la x tau. Kalau bujang lagi pun, kat rumah jiran dok sidai, adik paling tidak pun emak kan? Gambar kat atas tu adalah jenis-jenis bra yang patut Girls ketahui. Or.. x pernah ambik tahu pun. Hehehehe. Termasuk la bella. Pakai yang selesa je la kan...

Bra

Kami diberikan sedikit penerangan mengenai jenis-jenis bra dan kesesuaiaan kita dalam memakainya. Ada yang jenis Demi cup Bra, Luisa Non Seamless 3/4 Cup Bra, Envy SEXY Seamless 3/4 Cup Bra, Sport Bra and Latest Collection XIXILI have the biggest size of Bra with "G" size. Means that from A cup Till G cup. 

Tips Tanda- tanda yang BRA yang korang pakai tu salah.

  1. Tali BRA kita tu, berpusing ataupun melintang. Maknanya BRA yang kita pakai tu kecil.
  2. Tali BRA menjadi longgar. Walaupun kita ketat kan tetap terasa lompong. Maknanya BRA yang kita pakai tu Besar. Silalah bertukar ke BRA yang lebih kecil.
  3. Payudara tertumpah keluar!! (amboi macam air plak ya) maknanya silalah bertukar kepada cup yang lebih besar.
  4. Korang pakai BRA jenis berwayar. Tetapi wayar tu menyakitkan! samaada terdapat kesan lebam, terasa seperti dicubit ataupun daging anda seperti digali. Aucch!! Silalah bertukar kepada saiz cup berwayar yang lebih besar.
  5. Terdapat ruang kosong dalam cup. Bermakna jenis BRA itu tidak sesuai dengan korang ataupun sila bertukar ke size yang lebih kecil.
Haaa....  Tips penting tu. Sila check BRA korang


Hari tu juga ada aktiviti menderma BRA. Bella x derma la. Segan. hehhee..


Berbagai aktiviti yang menyeronokkan diadakan. Bella banyak terlepas peluang sebab duduk dibahagian belakang dan dicelah-celah orang ramai. Takkan nak rempuh... Sedih. Tak dapat hadiah exclusive dari XIXILI. Zumba pun ada tau. Happy sangat.

xixili

Apa yang mengembirakan bella, bella ada dikalangan artis2x cantik, model dan blogger terkenal. Kenal tak? tu yuyu zulaikha.


Ni bella ngah selfie, XIXILI capture plak. Nasib cute. Nampak x sebelah bella tu elcah. Bella memula x kenal dia ok. hhahahaha... sorry syg.Live nampak lain kan.


Perkenalkan pula pengacara XIXILI party..Comel sangat. Bella nak berterima kasih bebanyak kepada Majalah dara, Hijabista, Majalah Nur dan tak lupa juga kepada XIXILI. Di Intagram pula,
@majalahdara @hijabistamag dan @xixili_intimate bella punya.. @bella_idura. Hhehehe nak jugak.
 ataupun di website http://xixili-intimates.com/
Bella harap lepas ni sudi2x la jemput bella lagi yer... Best!! You all Rock!! muahciked.. hahhaa..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari