Thursday

Liebstar Award??Again??

Holla..arini pasal liebstar award lagi. Bella telah di Tag oleh Nadhira. Tq so much dear...appreciate sangat. Salam kenal ya..

ok..kita tengok apa soalan dia untuk bella.

1.Apakah novel kesukaan anda?
Novel kesukaan? Dah lama stop baca novel. Suka baca komik. hahaha. 

2. Siapakah penulis kesukaan anda?
Takda favorite penulis la. Boleh tak?
3. Adakah anda minat menonton teater dan apakah teater yang paling anda suka?
Honestly saya tak pernah tengok teater. Wayang ye selalu.
4. Namakan tempat percutian yang paling menarik pernah anda pergi?
Bandung...boleh shopping sakan giler!!
5. Negara yang ingin dilawati?
London, Paris
 
Setahu bella... syarat liebstar Awards ni mestilah tag pada 11 orang dan bagi 11 soalan. Kelakar la nad ni.. dia buat semua 5 je. Takpe. Bella nak follow syarat asal. hahhhaa.. skema x?

Soalan Bella... jeng...jeng...

  1. Apa anda paling tak suka masa berblogging?
  2. Apa kesusahan anda masa berblogging?
  3. Apa yang paling mengembirakan anda masa berblogging?
  4. Jenis blog yang macam mana paling anda suka?
  5. Berikan 3 blog favorite anda.
  6. Sape anda nak jadi?
  7. Tempat paling best pernah anda pergi?
  8. Comment ikhlas pasal blog bella.
  9. Barang yang paling anda teringin nak beli.
  10. Ceritakan pengalaman paling romantis anda.
  11. Tempat makan kegemaran anda di mana?
Dan blog yang bertuah dan terpilih bella nak ajak join liebstar award adalah:-

korang semua kena bangga tau sebab bella suka blog korang dan pilih korang. Jadi cepat jawab soalan bella k.. salam jumpa lagi.

9 comments:

  1. Sudah lama tidak main tag. Sekali terkena tag boleh semput dik non. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Main la... cepat saya tunggu jawapan tau.

      Delete
  2. Sudah lama tidak main takn. Kalau kena tag mahu semput dik non. :-)

    ReplyDelete
  3. Walaupun lambat..thnks cik Bella..muahhhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..sorry. balik kg takda internet.

      Delete
  4. salam.. btw tq sbb sudi tag cikla.. sbagai balasan cikla tag bella pulak... slmt menjawab...
    http://isabellaidura.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... cikla... lagi ke? saya dah 2x dah ni. Boleh main byk kali ke? tak leh kot..hahahha..

      Delete
  5. akk punya nama tak ditag ye...cari xjumpa...huhu. Ke akk lambat...huhu

    ReplyDelete
  6. http://isabellaidura.blogspot.com/2014/09/liebstar-awards-dapat-award-kah-saya.html akak marsha link yang ni tau. entry lagi satu. Tq kak.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi jadi kawan Bella anda amat Bella hargai.

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari