Sunday

Penginapan Bajet dan Murah Di Yangon Myanmar

Hello.. mushi2x.. Assalamualaikum.....

Kesinambungan kisah cinta bella dengan keunikkan negara myanmar Ataupun yangon bersambung kembali. Bella nak share pulak Penginapan Bajet Dan Murah Di Yangon Myanmar bella sepanjang disana.


myanmar, yangon, ranggon, burma, murah, bajet
Intro Pic pintu dulu.. macam mahal.hehee..

Tuesday

Cara-cara nak buat shoutbox.

Assalamualaikum...

Semoga semuanya sihat hendaknya.. alamak macm tulis surat la plak.

Hari ni Bella nak kongsikan langkah-langkah atau cara-cara untuk buat chat box kat tepi blog kita. Tapi ikut suka hati korang la kan.. nak sembunyi kan ke.. nak letak atas header ker.. nak letak bawah ke.. tapi bella letak tepi. Senang nampak. Ini adalah dari permintaan seseorang kat chat box bella. Tak tau la empunya badan sudi atau tak bella share nick name dia.. Hmm tak yah la senang. ahaks.


Matawang Myanmar

Salam semua..

Harini bella nak share mengenai matawang Myanmar.. Sape tau.. Myanmar guna matawang apa? Tak tau kan? tak tau.. haaaa.. sebab tulah negara ini digelar negara terpencil. Sape yang nak tahu lebih lanjut mengenai Myanmar ni boleh la klik Menariknya Myanmar mesti korang terpanggil untuk pergi an?

Myanmar menggunakan matawang yang dipanggil KYATT. Matawang dorang boleh tahan rendah jugakla.. Time bella nak pergi dulu. Bella baca kat forum, blog rata-rata menyatakan rate sekitar 750Kyatt. Murah. Tapi tu tahun dulu.

                    myanmar, ranggoon, yangon, mandalay, kyatt


Saturday

Tips-Tips Sebelum Membuat Passport

Sekarang saya share kan Cara-Cara sebelum membuat passport ataupun Tips-Tips sebelum pergi Membuat Passport. Yela.. tak mau la pengalaman saya terkena kat orang lain pulak. Baca pengalaman nightmare bella pergi buat passport kali pertama di cini. Pengalaman Kali Pertama Membuat Passport seram... hihiiihhhiiiiii....

Pengalaman Memohon Passport Kali Pertama

Salam Sayang kengkawan.. love all u all my follower... Kat sini bella nak share Cara-Cara nak buat passport kali pertama.. Yela.. sebelum pergi mana-mana over the sea.. mestilah mempunyai passport. Kang tak lepas border plak.

passport, tempat buat passport

Have Fun!!

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari