Sunday

Wow....SEriusly i try hArdly..

Hmmm penatnya... 24jam try wat blog dah la macam tak jadi.. nak wat comel2x...cute2x... jadi pilih la tul2x (konon2nya la...).


Terlebih dahulu assalamualaikum.... Salam satu Malaysia..Hello..Hi... 

Selamat berkawan dan berkenalan...saya Bella Idura memperkenalkan diri dengan rasa rendah hati dan diri semoga saya dapat kawan baru disini.Saya berumur tet.... isu sensitive jadi saya tukar topic.huhuhu.Saya belajar di POLIMAS DAN POLISAS ambik bidang mechanical engineering dan Civil engineering tp berkerja di perbankkan.....hmmm alhamdullilah rezeki halal.ok lah.


Saya duduk kat rawang...kot2x ada blogger area rawang leh la tegur2x.kerja di Seri Desa Hartamas.Kat tempat kerja kalu tengah kerja tak leh tegur ajak bersembang.busy time lunch ok la.ahaks.Mempunyai seorang suami yang hemcem (bukan saya yang kata,ramai yang kata.huhuhu),comel,baik hati dan saya amat menyayangi dia sepenuh ati dan jiwa raga saya.alamak jiwang la plak.Org kata yelaaa baru kawen manis lagi.Jgnlah macm tu...doakanlah yang bebaik untuk kami.Saya nak dia sebagai suami saya sehingga hujung nyawa.AMINNNNNN.......(sambil menyapu kedua tapak tangan ke muka).

My lovely Husband

Have Fun!!

Kelab blogger Ben ashaari

Kelab blogger Ben ashaari